نویسنده/ مترجمان: جرالد. اس. بلوم/ دکتر پرویز شریفی درآمدی، دکتر کامبیز کامکاری تحول شخصیت از پیش تولد تا بزرگسالی روان تحلیل گری بر مبنائی بالینی ، الگوئی را پیشنهاد می کند که در تمامی گستره « روان پدیدآئی » از بدو امر حضور دارد و می توان آنرا در حالات سازمان یافتگی های متوالی شخصیت که وابسته گی بین آنها در طول زمان مشهود است ، مشاهده کرد . براساس همین الگو ، نوعی « دو شکل انگاری » روانی وجود دارد که بر حسب آن ، آنچه یکبار اتفاق افتاده بار دیگر نیز در یک چارچوب تفسیری جدید باید اتفاق افتد ، تا آنکه « من » بتواند به گذشته خود دست یابد و این گذشته به عنوان یاد یا خاطره جزء تمامیت بخش و سازمان دهنده شخصیت بهنجار یا مرضی شود . بدین ترتیب است که فی المثل عقده ادیپ دوباره نقش خود را به قله می رساند : یکی در مرحله تناسلی اول یعنی بین دوتا پنج سالگی و دیگری به هنگام بلوغ ، وهله سازمان دهنده نخستین هویت ، که مبتنی بر مسئله تمایز « من » از دیگری است ، دوباره در بلوغ سر گرفته می شود . روان پدیدآیی برتاین عمق آهنگین که در آن « بازی مجدد » شرط تهیه منی است که ادامه می یابد و نوسازی می شود و به صورت یک نظام تنظیم کننده و مستحکم ساخت که روان تحلیل گری به توصیف مراحلی می پردازد که دارای توالی نسبتا ثابتی هستند و در هر یک از آنها غلبه مکانیز مشهود است : مرحله مقعدی ، مرحله احلیلی ، مرحله ادیپ نخستین ، مرحله نهفتگی و بالاخره مرحله بلوغ که بیداری بلوغی مراحل قبلی و شکل گیری ادیپ تناسلی است . در مجموع ، این روی آورد پیچیده و در عین حال غنی به مسائل شخصیت ، با آنکه از کلینیک بزرگسال و پیشرفت های روان تحلیل گری بزرگسال منشعب گردیده ، که به اتکای مواجهه یافته ها و مشاهده مستقیم کودک به اعتبار جالبی دست یافته است . کتاب نظریه های روان تحلیل گری شخصیت ، برای گروه های خوانندگان زیر نوشته شده است . دانشجویان پیشرفته و فرهیخته ، فارغ التحصیلان ، یا هنوز مشغول تحصیل در رشته روان شناسی یا دانش های وابسته به آن ، دانشجویان روان پزشکی یا علوم اجتماعی ، همین طور کسانی که مشاغلی نظیر آنها دارند . متن اصلی کتاب نظریه های روان تحلیل گری شخصیت ، برای همه خوانندگان مفید است . فهرست مطالب: فصل اول : آثار پیش از تولد و آثار تولد / نظریه های مربوط به تاثیر دوران پیش از تولد در شخصیت ضربه تولد فصل دوم : زمینه شخصیت نوزاد / غرایز و مفهوم لیبیدو ( انرژِی روانی – جنسی ) جهت گیری فرهنگی نوفرویدیها نظریه غریزه مرگ ضمیر ناهشیار و « بن » خود دوستداری نخستین فصل سوم : اولین سال زندگی شکل گیری «من» و «فرامن» تحول روانی – جنسی روابط کودک با دیگران ساز و کارها ( مکانیسم ها ) فصل چهارم : سنین یک تا سه سالگی / «من» و «فرامن» تحول روانی – جنسی روابط با دیگران ساز و کارهای دفاعی فصل پنجم : از سه تا پنج سالگی – تحول روانی – جنسی روابط با دیگران شکل گیری «من» و «فرامن» ساز و کار (مکانیسم) فصل ششم : دوره نهفتگی ( از پنج سالگی تا پیش از بلوغ جنسی) عقاید و نظرات نوفرویدیها فصل هفتم : دوران پیش از بلوغ و دوران نوجوانی / عقاید راست گرا تصورات رانک ، هنکینز عقائد نوفرویدیها : سالیوان فصل هشتم : ساختار خوی بزرگسال / منظر روان تحلیل گران راست گرا فصل نهم : انجام کار آینده یک پندار یا آینده یک دانش انتشارات مهر قائم