شيريني با رويه موكا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo656.jpg



    مواد لازم :



    تخم مرغ

    1 عدد

    ماست شل

    3 قاشق سوپخوري

    پيكينگ پودر

    1 قاشق مرباخوري

    مغز گردوي خرد شده

    2/1 پيمانه

    پودر نسكافه(براي رويه)

    2 قاشق چايخوري

    كاكائو(براي رويه)

    3 قاشق غذا خوري

    شير (براي رويه)

    1 قاشق سوپخوري

    کره

    120 گرم

    وانيل و نمك

    به مقدار لازم

    پودر قند (براي رويه)

    1 و نيم پيمانه

    آرد

    2 پيمانه

    نمك و وانيل (براي رويه)

    به مقدار لازم

    كاكائو

    6 قاشق غذاخوري

    شكر قهوه ايي

    2/1 فنجان

    شكلات خرد شده

    1 پيمانه

    كره ( براي رويه)

    70 گرم





    طرز تهیه :



    كره و كاكائو رادر قابلمه اي مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا آب شود . 10 دقيقه آن را خنك كنيد و بعد شكر قهوه اي را داخل آن نماييد و بعد ماست شل و وانيل و تخم مرغ را اضافه نموده و همه را با هم زن برقي يكي دو دقيقه بزنيد تا خمير صافي بدست بيايد . مواد خشك را به تدريج به مايه بالا اضافه كرده و مخلوط نماييد و آخر از همه گردو و خرده شكلات را اضافه كنيد و هم بزنيد كه مخلوط شود و در يك سيني كه قبلاٌ چرب شده است مواد را با قاشق مرباخوري با فاصله در سيني بگذاريد و در حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت يك ربع در فر بپزيد سپس با رويه مكا آن را تزئين كنيد .



    رويه موكا : نسكافه را در شير حل كرده و كره و كاكائو و نمك را مخلوط نموده و بزنيد تا پف كند و سفيد شود و به تدريج پودر قند را اضافه نموده و مخلوط كنيد شير را به مقدار يك قاشق چايخوري هر مرتبه داخل نموده و با همزن مي زنيم تا كاملاٌ پف كند سپس مايه را در قيف ريخته و روي شيريني مي ريزيم و يك تكه مغز گردو روي آن قرار مي دهيم .