مواد لازم : تخم مرغ 1 عدد ماست شل 3 قاشق سوپخوري پيكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري مغز گردوي خرد شده 2/1 پيمانه پودر نسكافه(براي رويه) 2 قاشق چايخوري كاكائو(براي رويه) 3 قاشق غذا خوري شير (براي رويه) 1 قاشق سوپخوري کره 120 گرم وانيل و نمك به مقدار لازم پودر قند (براي رويه) 1 و نيم پيمانه آرد 2 پيمانه نمك و وانيل (براي رويه) به مقدار لازم كاكائو 6 قاشق غذاخوري شكر قهوه ايي 2/1 فنجان شكلات خرد شده 1 پيمانه كره ( براي رويه) 70 گرم طرز تهیه : كره و كاكائو رادر قابلمه اي مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا آب شود . 10 دقيقه آن را خنك كنيد و بعد شكر قهوه اي را داخل آن نماييد و بعد ماست شل و وانيل و تخم مرغ را اضافه نموده و همه را با هم زن برقي يكي دو دقيقه بزنيد تا خمير صافي بدست بيايد . مواد خشك را به تدريج به مايه بالا اضافه كرده و مخلوط نماييد و آخر از همه گردو و خرده شكلات را اضافه كنيد و هم بزنيد كه مخلوط شود و در يك سيني كه قبلاٌ چرب شده است مواد را با قاشق مرباخوري با فاصله در سيني بگذاريد و در حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت يك ربع در فر بپزيد سپس با رويه مكا آن را تزئين كنيد . رويه موكا : نسكافه را در شير حل كرده و كره و كاكائو و نمك را مخلوط نموده و بزنيد تا پف كند و سفيد شود و به تدريج پودر قند را اضافه نموده و مخلوط كنيد شير را به مقدار يك قاشق چايخوري هر مرتبه داخل نموده و با همزن مي زنيم تا كاملاٌ پف كند سپس مايه را در قيف ريخته و روي شيريني مي ريزيم و يك تكه مغز گردو روي آن قرار مي دهيم .