کباب کنجه هندی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo655.jpg



    مواد لازم:



    راسته گوسفند کنجه کنجه

    نیم کیلو

    پیاز رنده شده

    1عدد

    سرکه

    1 پیمانه

    لیمو

    1برش

    میخک

    3-4 دانه

    برگ بو

    2 پر

    زیره ساییده

    2قاشق مربا خوری

    تخم گشنیز ساییده

    1 قاشق مرباخوری

    زنجبیل

    1 قاشق مرباخوری

    کره آب کرده ، نمک ،فلفل

    به میزان لازم




    طرز تهیه :



    همه مواد به جز نمک، فلفل و کره را با یک پیمانه آب در ظرفی بریزید و گوشت را 3-4 روز در این مایه در یخچال بخوابانید . سپس گوشت را به سیخ بکشید ، نمک و فلفل بپاشید و اندکی کره آب کرده بمالید ، و روی آتش زغال کباب کنید .