مواد لازم : آب یك پیمانه شكر یك پیمانه پوست پرتقال و لیموترش قالبزده دو پیمانه طرز تهیه : پوست پرتقال و لیموترش را با قالبهای شیرینی مثل؛ گل و ستاره قالب میزنیم سپس در یك قابلمه آب ریخته و پوستها را در آن میجوشانیم و آبش را خالی میكنیم تا تلخی آن گرفته شود. بعد از سه دفعه آب در همان قابلمه ریخته و شكر را اضافه میكنیم و اجازه میدهیم تا پوستها مانند؛ مربا بپزد و دیگر آبی نداشته باشد. آنگاه در آبكش ریخته تا تمامی آب آن گرفته و خشك شود. این پوستهای پرتقال و لیموترش برای خوردن چای در عصرها بسیار مناسب است.