کتاب راهنمای تغذیه و سلامتی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏6/11/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    f3555540272f4d6a01ddff4870172d00.jpg
    از: محمدباقر مجلسی
    • ناشر: سید محمود اخوت
    • دسته: تغذیه، حدیث
    • تعداد صفحات: ۶۴
    • تاریخ انتشار: ۱۳۹۳
    • نسخه چاپی: ۵۰۰۰ تومان
    • قیمت: ۲۰۰۰ تومان
    • خرید کتاب الکترونیکی
    • مطالعه نسخه نمونه

    کتاب‌های مرتبط
    75ba50aef45d1aaae45f3fd4793a7222.jpg
    امراض از آسمان نمی آیند
    منوچهر جعفریان

    5a09465fbd336bb6ab2ffb59fefef78a.jpg
    راهنمای طب: تغذیه
    سید ماجد اخوت

    0d21aae25292310e0d2629df8e868eeb.jpg
    مثلث تندرستی
    علی اکبر میرزاآقایی خوانساری

    1590d1974c547deb8f3a68e6b35939a0.jpg
    گامی به سوی تندرستی با تغذیه سالم و کنترل وزن
    درویش علی احسانی خوانساری، مرتضی انصاف منش

    b66d1c4f48acca98b5bdee04d87192c9.jpg
    آدم و حوا
    محمدباقر مجلسی

    201d55fd2d306495e71a95480cd1da51.jpg
    نظافت، زیبایی و عطر
    محمدباقر مجلسی

    معرفی کتاب
    آگاهی از اسرار دستورات شرعی، به اطمینان و عمل بیشتر نیز کمک میکند

    در این کتاب سعی بر آن شده طبق احادیث و فرمایشات ائمه اطهار احکام مرتبط با خوردن، آشامیدن، بهترین ظروف سرو غذا، آداب و اوقات غذا خوردن، دعای وقت غذا، کیفیت و فواید مصرف نان، گوشت، روغن و مصرف میوه ها، سبزیجات و خواص آنها و ... مورد توجه قرار گیرد.

    مرحوم مولف در قسمتی از مقدمه، درباره ی کتاب حلیةالمتقین می‌نویسد: جمعی از سالِکان...از این ذرّة حقیر التماس نمودند که رساله‌ای در بیان مَحاسنِ آداب -که از طریقة مُستقیمة ائمة طاهرین صلوات‌الله علیهم به اَساتید مُعتَبره به این قَلیلُ‌البضاعـه ی رسیده باشد- بر وَجه اختصار تحریر نماید.»

    اگرچه عمل به دستورات این کتاب، نماد فرمانبرداریِ خداوند مهربان است اما آگاهی از اسرار دستورات شرعی، به‌اطمینان و عمل بیشتر نیز کمک می‌کند (مثلاً کفش زرد باعث تقویت حافظه میشود و لباس کتان باعث چاقی است و...) و امیدواریم دربارهاسرار و علل شرایع، مطالبی به زبان ساده آماده شود.

    فهرست مطالب
    فصل اول: در بیان ظرفهایی که در خوردن و آشامیدن و سایر استعمالات میتوان استعمال نمود و آنچه نهی از آن وارد شده است
    فصل دوم: در تجویز خوردن غذاهای لذیذ و مذمّت حرص و افراط در آن
    فصل سوم: در بیان بعضی از آداب و اوقات غذا خوردن
    فصل چهارم: در سایر آداب غذا خوردن
    فصل پنجم: در بیان دعای وقت غذا خوردن
    فصل ششم: در آداب بعد از غذا
    فصل هفتم: در فضیلت نان و سویق و گوشت و روغن و سایر آنچه از حیوان حاصل میشود و سرکه و شیرینیها
    فصل هشتم: در فواید سبزیها و میوهها و سایر مأکولات
    فصل نهم: در فضیلت ضیافت مؤمنان و آداب آن
    فصل دهم: در فضیلت خلال و آداب آن
    فصل یازدهم: در فضیلت آب و انواع آن
    فصل دوازدهم: در آداب آب خوردن