گراتن بروکلی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo635.jpg



    مواد لازم :



    بروکلی

    1 کیلو گرم

    کره

    50 گرم

    آرد سفید

    2 قاشق غذاخوری

    شیر

    2 لیوان

    خامه

    100 گرم

    پنیر گرویر رنده شده

    150 گرم

    نمک و فلفل

    بمقدار کافی

    جوش شیرین

    3/1 قاشق چایخوری





    طرز تهیه :



    ظرفی را پر از آب کرده یک قاشق نمک و جوش شیرین را در آن ریخته بروکلی را به صورت گلهای کوچک خرد می کنیم . ساقهای آنرا هم خرد کرده و پس از شستن در آبجوش می ریزیم . با حرارت ملایم آنرا می پزیم تا کمی پخته شود اما له نشود و در آبکش ریخته تا آب آن برود . سپس آرد و کره را در ظرفی تفت می دهیم تا طلایی شود . شیر را به آرامی به آن اضافه می کنیم تا سس غلیظ شود . کمی نمک به آن اضافه نموده خامه را هم به آن اضافه می کنیم . ظرف نسوز گرد که کمی عمق داشته باشد انتخاب می کنیم آنرا چرب کرده مقداری سس کف آن می ریزیم . بروکلی ها را روی آن می چینیم سپس بقیه سس را روی آن می دهیم و پنیر رنده شده را می پاشیم . فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده به مدت 45 دقیقه در پنجره وسط قرار می دهیم تا روی گراتن طلایی شود.گراتن را با همان ظرف سر میز برده و نوش جان کنید.