مواد لازم : برنج 400 گرم گوشت 500 گرم رشته پلويي 150 گرم پياز دو عدد ربگوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري زعفران آبكرده يك قاشق سوپخوري روغن 150 گرم زردچوبه، فلفل، دارچين و نمك به ميزان لازم طرز تهيه : برنج را يك ساعت قبل خيس كرده و آن را داخل ظرف آبجوشي كه روي حرارت قرار دارد ميريزيم. قبل از آبكش كردن رشتهها را نيز به آن اضافه ميكنيم تا كمي جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبكش ميريزيم و پس از آبكش كردن آن را دم ميكنيم. گوشت را با پياز سرخ كرده، رب گوجهفرنگي و ادويه را به آن اضافه ميكنيم و روي حرارت ملايم ميگذاريم تا پخته شود. پس از اينكه گوشت پخت و برنج هم دم كشيد، گوشت را روي ديس كشيده و برنج را روي آن ميريزيم. براي تزئين مقداري برنج زعفراني شده روي برنج ميريزيم.