مواد لازم: زردآلو 5 عدد هلو 3 عدد شلیل 3 عدد آلو قرمز 5 عدد گیلاس 15 عدد شکر 230 گرم(می توانید شکرشو کم و زیاد کنید) آب یک لیوان و نیم طرز تهیه: هسته گیلاس, زردآلو,هلو و شلیل را در می آوریم.( می توانید در هم نیاورید ولی موقع خوردن حواستون باشه) . قابلمه ای را آب میکنید اول هلو را با شکر مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم بپزد, بعد از آن بقیه میوه ها را ریخته و مدت 15 دقیقه می گذاریم بپزند و وقتی سرد شد میل میکنیم. برای نگهداری از کمپوت آن را بعد از خنک شدن در ظرف در دار نگهداری کنید.