پاي سيب از جمله شيرينيهايي است كه آن را با خميري نازك و ميوه سيب ميپزند. اين شيريني به علت داشتن طعم سيب و دارچين، طرفداران زيادي دارد. مواد لازم: آرد سفيد 300 گرم كره گياهي 200 گرم شكر يا خاكه قند 200 گرم تخم مرغ 2 عدد سيب رنده شده 4 عدد وانيل نوك قاشق چايخوري پودر دارچين يك قاشق سوپخوري طرز تهيه: ابتدا در يك ظرف پيركس، آرد و كره را با همزن مخلوط كنيد تا به صورت گلولههاي ريز دربيايد؛ سپس مخلوط حاصل را در دماي محيط قرار دهيد و با دست آن را ورز دهيد. حالا خاكه قند يا شكر را روي آن بريزيد و بعد از آن نيز وانيل و يكي از تخممرغها را به آن اضافه كرده و خوب هم بزنيد. سپس آن را به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد. نكته: ميتوانيد خمير به دست آمده را به جاي يخچال، به مدت 20 دقيقه در طبقه بالاي فريزر قرار دهيد. بعد از اينكه خمير را از يخچال خارج كرديد، روي سطحي صاف كمي آرد بريزيد. خمير را به 2 قسمت تقسيم كرده و نيمي از آن را به صورت گلولهاي درآورده و به وسيله وردنه روي سطح آردي باز كنيد. سعي كنيد لبههاي خميرتان نازك باشد. نكته: خمير بايد طوري باشد كه ضخامت يكسان داشته باشد و خيلي نازك نباشد تا هنگام استفاده پاره نشود. بعد از اينكه خمير را به صورت نان لواش گرد باز كرديد، در قالب مخصوص پاي، پهن كنيد و لبههاي قالب را توسط خمير بپوشانيد و سپس قالب را كنار بگذاريد. حالا در ظرف پيركس ديگري سيبها را رنده كنيد، سپس دارچين را روي آن ريخته و به اندازه يك قاشق سوپخوري شكر به آن اضافه كنيد. بعد از اينكه اين مواد را با يكديگر مخلوط كرديد، آن را روي خمير بريزيد و توسط پشت قاشق، آن را به طور يكنواخت پخش كنيد؛ سپس نيم ديگري از خمير را كه كنار گذاشته بوديد، مانند قبل روي سطح آغشته به آرد باز كنيد و پس از اينكه به صورت يكنواخت و گرد درآمد، روي مخلوط سيب و دارچين قرار دهيد. در پايان در يك كاسه كوچك، تخممرغ باقيمانده را شكسته و توسط چنگال هم بزنيد، سپس توسط قلم مو آن را روي سطح خمير بماليد. بعد از آن توسط چنگال روي خمير سوراخهايي ايجاد كنيد. حالا قالب حاوي مواد رابه مدت 45دقيقه داخل فر ـ كه از پيش با حرارت 160 درجه سانتيگراد گرم شده است ـ قرار دهيد.