طرز تهیه سمبوسه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_cookery_spring_roll.jpg





    مواد لازم : برای 6 نفر





    گوشت چرخ کرده 0/5 کیلو
    پیاز درشت 1 عدد
    فلفل درشت دلمه 2 عدد
    سیب زمینی 0/5 کیلو
    روغن به میزان کافی
    سبزی دلمه 1 کیلو
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    نان لواش 20 عدد
    آرد 3 قاشق غذا خوری




    طرز تهیه :



    فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید . نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید . لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .