مواد لازم : عسل دو قاشق سوپخوری پودر زعفران نصف قاشق چایخوری آب جوش یک قاشق سوپخوری سفیده تخممرغ دو عدد خامه فرم گرفته یک پیمانه شکر ریز یک پیمانه آب یک پیمانه ژلاتین یک قاشق چایخوری طرز تهیه: زعفران را به آب جوش اضافه کرده و روی حرارت بخار آب قرار میدهیم. سپس عسل را به زعفران افزوده و مخلوط میکنیم. خامه را به عسل و زعفران اضافه و مخلوط میکنیم. سفیدههای تخم مرغ را با دور تند همزن برقی زده تا سفید و پف کرده شود طوری که وقتی کاسه را بر میگردانیم سفیده از کاسه برنگردد. حالا شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر قاشق، سفیدهها را یک دقیقه با همزن میزنیم تا شکر خوب جذب شده و حالت فوم براق به خود بگیرد ژلاتین را به آب اضافه کرده و روی بخار آب قرار میدهیم تا ذوب شود، سپس به خامه اضافه و خوب مخلوط مینماییم. با استفاده از لیسک سفیده را به آرامی به خورد خامه میدهیم. موس عسل و زعفران را به ظرف سرو منتقل کرده دو الی سه ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دسر ببندد. نکته: برای تزیین از خامه فرم گرفته، عسل و زعفران میتوانید استفاده کنید. توجه داشته باشید که انواع موس بهتر است در ظرفهای تکنفره یا بلوری سرو شود.