خرید قابلمه جهیزیه عروس با این راهنما!

شروع موضوع توسط Nazanin ‏11/11/15 در انجمن خانه داری

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    f9758f191c92b339910290f9ef022d6d.jpg


    اگر برای خرید جهیزیه و البته قابلمههای جهیزیه، مدتی وقت بگذارید و با سردرگمی دهها نوع قابلمه موجود در بازار را بررسی کنید به شما خرده نمیگیریم. بعضیها به شما استفاده از قابلمههای سنتی مسی را توصیه میکنند و برخی دیگر استفاده از قابلمههای سرامیکی را به شما پیشنهاد میدهند. برای انتخاب بهترین گزینه که نیاز شما را تامین کند، این مطلب را از دست ندهید.



    59182035c6fad224f160bc20a9345563.jpg




    قابلمههای تفلون

    مجله سیب سبز نوشت: قابلمههای تفلون در مقایسه با قابلمههای استیل، آلومینیومی و ... انتخابهای مطمئنی محسوب نمیشوند چرا که معمولا در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده میشود که از فلزات سنگین است. این ماده به مرور وارد غذا میشود و احتمال ابتلا به سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش میدهد.

    قابلمههای چدن

    این قابلمهها عمر بالایی دارند. این ظروف مناسب برای پخت طولانی با دمای متوسط تا بالا هستند و اگر فاقد آلومینیوم باشند، گزینه مناسبی برای پخت و پز محسوب میشوند. این قابلمهها به طور یکسان حرارت را پخش میکنند و به دلیل مقاومت در برابر دمای بالا برای سرخ کردن، پختن یا حتی در فر قرار دادن بسیار مناسب هستند.



    4bc4f3d025d6e65ed8394987f8d22f20.jpg


    قابلمههای استیل

    این قابلمهها از همه قابلمههای دیگر بهداشتیترهستند، چرا که زنگ نمیزنند و هیچ گونه واکنشی نسبت به مواد غذایی نشان نمیدهند، اما یک مشکل اساسی دارند، اینکه حرارت را مستقیم انتقال میدهند، یعنی وقتی یک قابلمه استیل روی حرارت قرار میگیرد، غذا سریع در آن میسوزد. قابلمههای استیل بیشتر برای پخت انواع خورش و غذاهای آبدار مناسباند.

    این قابلمههای جدیدترین، پیشرفتهترین و بهترین نوع ظروف آشپزخانه هستند که تا زمانی که کاملا سالم و بدون خراشیدگی و ساییدگی باشند، میتوان با خیال راحت و بدون هیچ نگرانی از آنها استفاده کرد.



    1fa89fe952f80ac560654461f9b7f039.jpg



    قابلمههای آلومینیومی

    این قابلمهها برای سلامت انسان ضرر دارند. نگهداری مواد غذایی ترش اسیدی یا شور در ظروف آلومینیومی یا طبخ غذا در این ظروف موجب خروج آلومینیوم از ظرف و ورود آن به غذا میشود. یبوست، اختلالات گوارشی، پوکی استخوان و آلزایمر از مهمترین عوارض ناشی از مصرف آلومینیوم است.

    قابلمههای مسی

    این قابلمهها حرارت را به خوبی و به طور یکسان پخش میکنند و معمولا از آنها برای تهیه مربا استفاده میشود.

    قابلمههای لعابی

    این قابلمهها بیشتر برای طبخ غذاهای آبدار به کار میروند و نمیتوان داخل آنها برنج پخت. این قابلمهها میتوانند برای نگهداری انواع مواد غذایی ( البته به جز مواد اسیدی) در یخچال مناسب باشند.