کباب حسینی- هندی مخصوص سحر!

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo601.jpg





    مواد لازم جهت 6 تا 7 نفر:


    گوشت گوسفند

    1 کیلو

    پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده

    10 تا 15 عدد

    پیاز ساطوری

    1عدد

    سیر کوبیده

    1 حبه

    ماست

    1 پیمانه

    زنجبیل

    نصف قاشق چایخوری

    کره

    150 گرم

    زردچوبه

    1قاشق مرباخوری

    نمک، فلفل

    به میزان لازم





    طرز تهيه :


    گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .


    سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و 1-2 ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند .


    کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره ی سحرتان بگذارید .





    نوش جان، التماس دعا