طرز تهیه گوشفیل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo589.jpg





    مواد لازم :





    تخم مرغ 2 عدد
    ماست نصف فنجان
    روغن جامد یک قاشق سوپخوری
    بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
    آرد به مقدار کافی






    طرز تهیه:



    در ظرف گودی ماست و تخم مرغ و بیکینگ پودر را خوب به هم می زنیم و روغن را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف و یک دستی تهیه شود. سپس آن را چند قسمت کرده و چانه می گیریم و روی خمیر را با نایلون می پوشانیم تا سطح خمیر خشک نشود و جا بیفتد.



    بعد از یکی دو ساعت هر یک از خمیرها را با وردنه روی میز به قطر 2 میلی متر پهن کرده و با قالب گردی خمیر را به صورت دایره قالب می زنیم. سپس یک طرف دایره را جمع کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم . سپس روی آنها پودر قند می پاشیم یا در صورت دلخواه در شربت زولبیا می اندازیم و در ظرف می چینیم.





    نکاتی در مورد تهیه گوشفیل:



    1- در صورتی که بخواهید روی گوشفیل پودر شکر بپاشید، در این صورت قطر خمیر را کمی نازک تر کنید.

    2- گوشفیل را می توانیم به شکلهای، مختلفی مانند مربع، پاپیونی و برگ هم در بیاوریم.

    3- اگر روغن گوشفیل سرد باشد، خمیر پف نخواهد کرد.

    4- اگر شربت رقیق باشد، گوشفیل زود نرم و بیات می شود.