وراک لوبیاقرمز تند این پیش غذا را می توانید با نان نازك مثل لواش و یا تافتون به صورت گرم در میهمانی ها و جشن تولدها سرو كنید. ▪ مواد لازم برای ۴ نفر: ۲ حبه سیر یك عدد پیاز ۲ عدد فلفل سبز تازه ۳۰ میلی روغن مایع یك قاشق چایخوری فلفل پودر شده ۴۰۰ گرم لوبیا قرمز ۷۱ گرم پنیر چدرر یك عدد فلفل دلمه ای تازه قرمز كه دانه اش را گرفته اید نمك و فلفل سیاه به میزان دلخواه ▪ طرز تهیه: ابتدا سیر و پیاز را پوست گرفته و خوب خرد می كنید. فلفل سبز تازه را نیز پس از جدا كردن دانه هایش خرد كرده و در یك تابه روغن را ریخته و سیر و فلفل و پیاز و پودر فلفل را اضافه كرده و برای ۵ دقیقه تفت می دهیم تا پیازها طلایی و نرم شود. سپس كنسرو لوبیا قرمز یا لوبیای پخته شده را كه آب آن را گرفته اید در غذاساز می ریزیم. در این مرحله به اندازه یك قاشق از لوبیا را جدا نگه می داریم. لوبیا را له كرده و به صورت پوره درمی آورید. این لوبیای له شده را داخل تابه ریخته و با بقیه مواد مخلوط كرده و برای چند دقیقه حرارت می دهیم. پنیر چرار را رنده كرده و در حرارت كاملاً پایین كم كم به مخلوط ماهیتابه افزوده و هم می زنیم تا پنیر كاملاً در آن حل شود. سپس با افزودن نمك و فلفل پیش غذا را طعم می دهیم و بلافاصله آن را در دیس كشیده و روی آن را با برش های نازكی از فلفل و لوبیا قرمزی كه جدا گذاشته ایم تزئین می كنیم.