● مواد لازم ▪ یک قاشق مرباخوری زیره ▪ نصف قاشق مرباخوری نمک ▪ نصف قاشق مرباخوری فلفل ▪ یک قاشق مرباخوری روغن ▪ دو حبه سیر ▪ یک فنجان آب مرغ ▪ نصف فنجان آب پرتقال ▪ نصف قاشق مرباخوری شکر ▪ دو عدد هویج متوسط ▪ یک قاشق مرباخوری آرد ذرت ▪ نصف فنجان پیازچه ▪ نصف فنجان نودلز ● طرز تهیه در یک ظرف مناسب زیره را با نمک و فلفل مخلوط کنید. قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و در آن روغن بریزید و سپس سیر را تفت دهید. در مخلوط کن آب مرغ، آب پرتقال و شکر بریزید. سپس یک چهارم از مخلوط را درون قابلمه ریخته و هویج خرد شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای هشت دقیقه بپزد. آرد ذرت را درون مخلوط کن بریزید. سپس پیازچه را با مخلوط درون مخلوط کن به قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش بیاید. پیازچه و نودلز را نیز به مواد اضافه کرده و پس از یک دقیقه عصرانه را درون ظرف مناسبی سرو کنید.