مواد لازم: آرد 250 گرم تخم مرغ 1 عدد شیر 2/1 پيمانه نمک 2/1 قاشق چايخوري روغن 2 قاشق غذاخوري پيكينگ پودر 2/1 قاشق چايخوري قارچ ريز شده و تفت داده شده 250 گرم فلفل دلمه اي سبز ، زرد و قرمز از هر كدام 1 قاشق غذاخوري جعفري خرد شده 2 قاشق غذا خوري هويج پخته و نگيني شده 2 قاشق غذا خوري نمك ، فلفل و پودر آويشن به مقدار لازم پنير نگيني شده 3 قاشق غذا خوري طرز تهیه : همه مواد به جز آرد را در ظرفي ريخته با قاشق بهم زده تا يكدست شود سپس كم كم آرد اضافه كرده تا جائيكه خمير بدست نچسبد خمير را به مدت 1 ساعت در كيسه در جاي گرم نگه مي داريم بعد از اين مدت خمير را با وردنه به قطر 5/0 سانتي متر با وردنه پهن كرده با قالب گرد قالب زده و 1 قاشق چايخوري از مواد توي آن گذاشته دور خمير را جمع كرده و در روغن مايع داغ شده با حرارت ملايم سرخ مي كنيم . طرز تهيه مواد داخلي پيراشكي : ابتدا قارچها را شسته خشك كرده ريز خرد مي كنيم . همراه با 1 قاشق غذاخوري كره و 1 قاشق غذاخوري آبليمو روي حرارت زياد گذاشته تا آب آن كشيده شود . سپس نمك و فلفل و آويشن مي ريزيم . از روي حرارت بر مي داريم با بقيه مواد مخلوط كرده استفاده مي كنيم.