● مواد لازم: ▪ بادمجان درشت: ۱۰ عدد، ▪ تخممرغ: ۳ عدد، ▪ سیر: ۵/۱ بوته، ▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم، ▪ گوجهفرنگی متوسط: ۳ عدد، ▪ روغن یا کره: ۲۵۰ گرم، ▪ زردچوبه: نصف قاشق چایخوری ● طرز تهیه: بادمجانها را شسته، با نوک کارد پوست آنها را چاک میدهیم و روی آتش زغال یا در کف فر کباب میکنیم، به حدی که کاملاً پخته شود. پوست و سر بادمجان را میگیریم. سپس با گوشتکوب له میکنیم. سیرها را پوست کنده، با کمی نمک با گوشتکوب کوبیده و با روغن و کمی زردچوبه تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس بادمجانها را با سیر و روغن یا کره و کمی زردچوبه مخلوط کرده، روی حرارت ملایم سرخ میکنیم و مرتب هم میزنیم که ته نگیرد. آنقدر سرخ میکنیم تا تقریباً آبش جمع شود. آنگاه گوجهفرنگیها را پوست کنده، قاچقاچ نموده، به بادمجانها اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدهیم تا به روغن بیفتد. سپس بادمجانها را کنار زده در وسط تاوه یک قاشق کره ریخته، تخممرغها را در آن میشکنیم. وقتی تخممرغ بسته شد، آن را آهسته با بادمجانها مخلوط کرده، نمک و فلفل میزنیم و بعد از روی شعله برمیداریم.