بادمجان و کدو جزو سبزیجاتی هستند که علاوه بر طعم خوب میتوانند مکمل غذایی برای کسانی باشند که در رژیم غذایی هستند. خوب است بدانید که کدو در دفع چربیهای بدن بسیار موثر است. امروز در ستون آشپز بانو روش تهیه خوراک بادمجان و کدو را به شما آموزش میدهیم. ● مواد لازم: ▪ بادمجان کوچک: ۳ عدد ▪ کدو مسمایی متوسط: ۳ عدد ▪ گوجهفرنگی متوسط: ۶ عدد ▪ سیبزمینی متوسط: ۲ عدد ▪ نخود سبز پخته: یک و نیم لیوان ▪ پنیر: ۶۰ گرم ▪ روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری ▪ نمک و فلفل: به میزان لازم ● طرز تهیه: سرهای بادمجان و کدو را جدا کنید و آنها را به صورت حلقه حلقه به طوری که انتهای حلقهها از هم جدا شود و شکل بادمجان و کدو حفظ شود ببرید. سه عدد گوجهفرنگی و سیبزمینی را حلقه حلقه کنید و بین حلقههای کدو و بادمجان یک در میان قرار دهید. کمی نمک و فلفل به آنها بپاشید. بادمجانها و کدوها را در یک ظرف گود نسوز بچینید و مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و ظرف را در فر با حرارت ملایم ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید (طوری که کدو و بادمجان له شود)، سپس ظرف را از فر بیرون بیاورید، گوجه فرنگیهای باقیمانده را خرد کنید و همراه نخود پخته در وسط ظرف قرار دهید. پنیر را روی مواد درون ظرف رنده کنید و ۱۰ دقیقه دیگر ظرف را در فر قرار دهید. غذا را با همین ظرف سرو کنید.