● مواد لازم ▪ یک عدد کدوی سبز خیلی بزرگ یا شش عد کدوی سبز ▪ سه قاشق غذاخوری روغن زیتون ▪ نصف فنجان پیاز ▪ سه حبه سیر ▪ نصف فنجان قارچ خرد شده ▪ دو قاشق مرباخوری سرکه سفید ▪ ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ▪ دو عدد گوجه فرنگی خرد شده ▪ سه قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده ▪ یک قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده ▪ سه چهارم فنجان پنیر پارمسان ▪ یک عدد تخم مرغ ▪ دو قاشق چایخوری نمک ▪ دو قاشق چایخوری فلفل ● طرز تهیه کدو سبز را با پوست به خوبی شسته و سپس با یک چاقوی تیز آن را از وسط به دو نیم کنید. سپس با یک قاشق چایخوری درون آن را به خوبی خالی کنید. دو قاشق از روغن زیتون را در تابه ای ریخته و سپس روی شعله ای ملایم قرار دهید و سیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کمی نرم شود. سپس قارچ ها را که از قبل خرد کرده اید به مواد اضافه کرده و محتویات درون کدو را که با قاشق خالی و خرد کرده بودید، به مواد درون تابه اضافه کرده و آنها را برای دو دقیقه دیگر تفت دهید و در ظرف دیگری بقیه روغن را ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید و سپس گوجه فرنگی خرد شده را به آن بیفزایید و برای شش دقیقه اجازه دهید تا مخلوط کاملاً طلایی رنگ شود. سپس محتویات دو تابه را با هم مخلوط کرده و رزماری و ریحان خرد شده را به آن بیفزایید. در ظرفی تخم مرغ را با پنیر پارمسان و نمک و فلفل اضافه کرده و به هم بزنید و به مخلوط درون تابه اضافه کنید و برای یک دقیقه حرارت دهید. داخل کدو را با مخلوط آماده شده پر کنید و برای ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.