▪ مواد لازم: ـ لوبیا چیتی ۴۰۰ گرم ـ پیاز خرد کرده ۱ عدد کوچک ـ فلفل سبز خرد کرده ۱/۴ عدد ـ کرفس خرد کرده ۱ ساقه ـ هویج خرد کرده ۱ عدد متوسط ـ روغن ۱ قاشق غذاخوری ـ سس سویا به میزان دلخواه ـ جعفری ساطوری ۱ قاشق غذاخوری ▪ طرز تهیه: لوبیا چیتی را از ساعت یک بعدازظهر تا صبح خیس کنید. صبح روز بعد خوب بشویید و با چند برابر حجم آن آب، بگذارید تا بپزد. اگر آب کم داشت اضافه کنید تا خیلی خوب بپزد و آب آن تقریباً تمام شود و لوبیا اندکی له شود. در یک تابه بزرگ سبزیجات را در روغن تفت دهید. لوبیا را به سبزیجات بیفزایید. سپس سس را اضافه کنید و خیلی آرام به هم بزنید. در تابه را بگذارید تا پنج دقیقه به آرامی به جوش بخورد. سپس در ظرف را بردارید و باز به آرامی به جوش بیاورید، ولی مرتب به هم بزنید و بپزید تا آب آن بخار شود.آن را از روی شعله بردارید و جعفری را بیفزایید و در ظرف مناسب بریزید و سرسفره ببرید. توجه کنید که سبزیجات این خوراک نباید خیلی پخته شوند. سبزیجات باید تردی خود را حفظ کنند، در این صورت هم خوشمزه ترند و هم مواد پرارزش غذایی خویش را کاملاً حفظ کرده اند.