● مواد لازم: ▪ کدوی سبز کوچک یک اندازه: ۵ عدد ▪ پوره سیبزمینی: نیم کیلو ▪ روغن: ۱۰۰ گرم ▪ پنیر گرویر یا گودا: ۱۰۰ گرم ● طرزتهیه: کدوها را پوست میکنیم و از قطر نصف میکنیم و کمی نمک به آن میزنیم، بعد روغن را در ظرفی ریخته داغ میکنیم و دو طرف کدوها را در روغن کمی سرخ میکنیم. آنگاه پوره سیبزمینی را در قیف میریزیم و روی کدوها را با پوره میپوشانیم و روی هر قطعه کدو کمی پنیر میپاشیم. کدوها را در ظرفی میچینیم و روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه برای مدت نیم ساعت تا ۳ ربع ساعت میگذاریم بماند تا روی آنها کاملا طلایی شود. کدوها را به شکل شعاع در ظرف گردی میچینیم.