مواد لازم: آرد ۶ تا ٧ دسی لیتر آب ولرم ٣ دسی لیتر مایه خمیر ١ قاشق سوپخوری نمک نصف قاشق چای خوری ظروف و وسایل لازم: ماشین آشپزخانه، وردنه، سینی فر طرز تهیه: اول مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید سپس مواد را در ماشین آشپزخانه (تیغه دار) هم بزنید تا بصورت یک توپ در آید، نرم و کشدار باید باشد. خمیر را به ٨ قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها را چانه کنید(گلوله کنید). در این مرحله همیشه برای کار کردن با خمیر از آرد استفاده کنید تا خمیر به میز آشپزخانه نچسبد. دانه دانه هر چانه خمیر را در آرد بزنید و روی میز کار آنها را بوسیله وردنه به شکل دایرهای نه چندان کلفت در آورید، به صورتی که هر نان به قطر تقریبی ١۵ تا ١۶ سانتیمتر بشود. با احتیاط قطعات را روی سینی که از قبل آرد پاشیدهاید منتقل کنید و آنها را برای مدت ٣٠ دقیقه زیر یک قطعه پارچه تمیز استراحت بدهید تا پف کند. فر را تا ٢٨٠ درجه سانتی گراد گرم کنید، سینی فر باید در فر باشد تا همراه فر گرم شود. وقتی فر گرم شد خمیرها را در فر قرار بدهید و در حدود ٣ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که نانها به اندازه کافی پف کرده باشند بپزید. این نان را برای کباب ترکی یا غذاهای ساندویچی از این نوع میتوانید استفاده کنید. نوش جان کنید.