● كباب قارچ، نوع اول ▪ شیوه پخت: قارچ صدفی (در فروشگاه های زنجیره ای شهروند و رفاه و بقیه می توانید پیدا كنید) را در كره یا روغن بغلتانید و سپس به آن نمك و فلفل زده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر كنید تا مزه بگیرد. بعد به سیخ كشیده و یا لای سیمی قرار دهید و بر روی آتش ذغال، كباب كنید. (خواباندن در پیاز توصیه نمی شود چرا كه باعث دنبه ای شدن قارچ ها می شود). ● كباب قارچ، نوع دوم ▪ شیوه پخت: یك عدد تخم مرغ را خوب به هم بزنید و آرد سوخاری را كم كم اضافه كنید و همچنان هم بزنید. اكنون قارچ ها را در این مایع بغلتانید و بر روی سینی فر كه قبلاً با روغن یا كره چرب كرده اید بچینید. می توانید بر روی آن ها سبزیجات معطر هم بپاشید. سینی را در فر گذاشته به مدت ۱۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه كباب كنید.