● مواد لازم: ▪ قارچ تمیز و حلقه حلقه شده نیم کیلو ▪ پیاز کوچک ریز شده یک عدد ▪ آرد سوخاری و یا آرد نان به مقدار لازم ▪ پنیر پیتزا پنجاه گرم ▪ زرده تخممرغ دو عدد ▪ جعفری ریز شده سه قاشق غذا خوری ▪ کره آب شده سه قاشق غذاخوری ▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ● طرز تهیه: ابتدا در ماهیتابه، کره را آب میکنیم و قارچ و پیاز را داخل آن میریزیم تا طلایی شود، یعنی تنها چند دقیقه تفت دادن کافی است. سپس در ظرفی جداگانه پنیر پیتزا، زردههای تخممرغ، نمک، فلفل و جعفری ریز شده را خوب هم میزنیم تا کاملا نرم شود، سپس با قارچها مخلوط میکنیم، آنگاه این مخلوط را تکه تکه کرده و روی آن آرد نان یا پودر سوخاری میپاشیم، البته فلفل سیاه هم آن را خوشمزه میکند. سپس برای دو تا سه دقیقه قارچها را در فر قرار داده تا طلایی رنگ شوند، حال غذای شما که قارچ پفکی نام دارد آماده سرو است. این قارچ را میتوانید با سس قرمز و یا با انواع سسهایی که خودتان درست می کنید، میل کنید.