چغندر، گیاهی است که میتواند بهعنوان یک غذای مغذی استفاده شود امروز در ستون آشپز بانو به شما طرز تهیه غذایی را آموزش میدهیم که با چغندر درست میشود. ● مواد لازم: ▪ چغندر کوچک: ۲ عدد، ▪ آب: یک لیتر، ▪ سیر: ۶ حبه، ▪ گشنیز: یک قاشق، ▪ فلفل سیاه: ۲ قاشق غذاخوری، ▪ زردچوبه: یک قاشق چایخوری، ▪ زنجبیل خردشده: یک قاشق چایخوری، ▪ برگ بو: ۲ عدد، ▪ هل: ۳ عدد، ▪ روغن حیوانی: ۵ قاشق غذاخوری، ▪ پیاز حلقهحلقهشده: ۵ عدد، ▪ گوشت بدون استخوان: یک کیلو، ▪ ماست: ۲ فنجان، ▪ فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری، ▪ فلفل سبز: ۲ عدد خردشده، ▪ نمک: به مقدار لازم، ▪ آبلیمو: یک قاشق، ▪ پودر کاری: یک قاشق، ▪ ذرت فلفلدار: ۲ قاشق غذاخوری ● طرز تهیه: ابتدا چغندرها را پوستگیری کرده و به ۸ قسمت تقسیم کنید و در ۲ لیتر آب به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید. پس از ۳۰ دقیقه چغندرها را از آب جداکرده و کنار بگذارید، سپس سیرها را کاملا کوبیده و پیاز را در روغن ذوبشده کمی تفت داده، سیر را به پیاز افزوده و ۳ دقیقه مجددا مواد را سرخ کرده، بهوسیله قاشق سوراخدار پیاز و سیر را از روغن خارج کنید. در روغن باقیمانده گوشت را بهمدت ۴۰ دقیقه تفت داده تا رنگ آن کاملا قهوهای شود، سپس مایع حاصل از بخارپزکردن چغندر را با پیاز و برگبو و سیر و فلفل قرمز و سیاه و نمک و پودر کاری و زنجبیل به همراه ذرت و هل و گشنیز به ظرف اضافه کرده و به مدت ۲ ساعت روی شعله کم حرارت دهید. در پایان، آبلیمو و ادویه را به همراه ماست با مواد مخلوط کرده و پس از خنکشدن در ظرف مورد نظر سرو کنید.