● مواد اولیه: ▪ عدس یک لیوان ▪ سیبزمینی متوسط یک عدد ▪ پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری ▪ آرد یک قاشق غذاخوری ▪تخم مرغ دوعدد ▪ مرزه خشک یک قاشق غذاخوری ( اگر مرزه در دسترس نداشتید میتوانید از شنبیله خشک یا هر سبزی معطر دیگر هم استفاده کنید) ▪ روغن مایع دوقاشق غذاخوری ▪ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ● طرز تهیه: عدس را میپزیم و بعد از پختن، آب آنرا کنار گذاشته و عدس را میکوبیم تا کاملن له شود. در ظرفی روغن ریخته و پیاز سرخ شده را همراه با آرد کمی تف میدهیم و سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل به آن میزنیم و عدس کوبیده شده را بههمراه آبعدس داخل آن میریزیم. اگر آبعدس کم بود یک لیوان آب جوش به آن اضافه میکنیم. سیببزمینی راخرد کرده و داخل عدس میریزم و میگذاریم عدسی جا بیافتد. بعد از اینکه سیبزمینیها پخته شد و عدسی غلیظ شد دو عدد تخم مرغ را داخل ان میشکنیم و بعد از چند جوش که تخم مرغها داخل عدسی بسته شد و پخته, عدسی آماده است. در شبهای سرد زمستان عدسی که یک غذای کامل و خیلی هم سریع آماده میشود , خیلی میچسبد. عدسی را میتوانید با آبلیمو و یا رب انار بخورید همراه با ترشی. در ترکی بجنوردی به عدسی میگویند: " میجو" و از غذاهای خوشمزه و مورد علاقه همه است.