● مواد لازم: ▪ دو عدد گوجهفرنگی ▪ فلفل سبز و قرمز و زرد از هرکدام نصف فلفل (اگر فلفل رنگی نداشتید دو عدد فلفل سبز) ▪ دو عدد کدو سبز ▪ دو عدد بادمجان (بادمجان درشت یک عدد) ▪ دو قاشق غذاخوری سرکه ▪ سه قاشق غذاخوری روغن زیتون ▪ دوقاشق غذاخوری مرزنجوش خرد شده(marjoram) ▪ دوقاشق غذاخوری آویشن ▪ یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ● طرزتهیه : بادمجان و کدو و گوجه فرنگی را به مدت دو ساعت در روغن زیتون میخوابانیم. سپس آنها را در باربکیو یا فر کبابی میکنیم تا پخته شوند. بعد آنها را به قطعات کوچک خرد میکنیم همراه با فلفلهای خرد شده در ظرف میریزیم و مرزنجوش و جعفری و اویشن و نمک و سرکه را به آنها اضافه کرده و خوب هم میزنیم. این سالسا به همراه غذاهای گوشتی خورده میشود.