● مواد لازم برای ۶ نفر: ▪ اسفناج ریز خرد شده ۱ کیلو ▪ تخم مرغ ۸ عدد ▪ آرد ۳ قاشق غذاخوری ▪ شیر ۳ قاشق غذاخوری ▪ روغن مایع ۶۰۰ گرم ▪ پودر سیر ۱ قاشق چایخوری ▪ نمک و فلفل به میزان لازم ● مواد لازم داخل رولت: ▪ پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم ▪ قارچ تفت داده شده ۲۵۰ گرم ▪ گوشت گوساله ورقه شده پخته یا ژامبون گوشت ۳ ورق ● مواد لازم برای سس لیمو: ▪ آرد سفید گندم ۲ قاشق غذاخوری ▪ کره ۳۰ گرم ▪ پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چای خوری ▪ زعفران به میزان لازم ▪ خامه یک دوم پیمانه ▪ آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری ▪ شیر یک دوم پیمانه ▪ نمک و فلفل به میزان لازم ● روش تهیه: - اسفناج را ریز خرد کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی بپزد. سپس بگذارید کمی سرد شود. - زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کرده و زرده، آرد، شیر، پودر سیر، نمک و فلفل را به اسفناج اضافه نموده و خوب هم بزنید. - در ظرف تمیزی سفیده را بزنید تا کاملا کف کند و پفکی شود. سپس به مخلوط قبلی بیفزایید و آرام هم بزنید تا یکدست شود. - حال مخلوط را داخل تابهای مستطیل شکل که از قبل چرب شده و داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و داخل فر با حرارت ۳۰۰ درجه ی فارنهایت(۱۵۰ در جه ی سانتیگراد) به مدت ۲۰تا ۳۰ دقیقه بپزید. - سپس رولت را بر روی شبکه ی توری که با حوله یا دستمال پارچه ای پوشیده شده برگردانید و با دقت کاغذ روغنی را از روی رولت بردارید و پنیر خامهای را روی آن پخش کنید. - سپس ژامبون یا ورقه ی گوشت را بگذارید و در آخر قارچ تفت داده شده را روی رولت بریزید و سپس رولت را بپیچانید (مطابق تصویر). ● روش تهیه سس لیمو : ـ کره را روی حرارت قرار دهید. ـ آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. ـ شیر را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود. ـ سپس رنده ی پوست لیمو ترش، زعفران، نمک، فلفل و خامه را اضافه نمایید. ـ سس را از روی حرارت بردارید و آب لیمو ترش را اضافه کنید. ـ سس را همراه رولت سرو نمایید