طرز تهیه ی خوراك قارچ فرنگی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo567.jpg



    مواد لازم :



    قارچ 500 گرم
    فلفل دلمه‌اي رنگي و سینه مرغ از هر کدام يك عدد
    زعفران آب كرده و سس سویا از هر کدام سه قاشق سوپخوري
    آب مرغ نصف پيمانه
    نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
    پياز داغ و پیازچه از هر کدام نصف پيمانه




    طرز تهيه:



    ابتدا سينه مرغ را به قطعات كوچك خرد كرده و آنها را تفت دهيد. قارچ‌ها را اسلايس كرده و تفت داده فلفل دلمه‌اي را هم به همراه پيازچه كمي تفت بدهيد. سپس در قابلمه‌اي همه مواد را با هم مخلوط كرده پياز داغ را هم افزوده، سس سويا، آب مرغ زعفران و ادويه زده و خوب مخلوط كنيد و بگذاريد با حرارت ملايم حدود 15 دقيقه بپزد. سپس در ظرف مورد نظر ريخته و با برنج قالبي تزيين كرده و سرو نماييد.





    نكته :



    مي‌توان به جاي پيازچه از تره‌فرنگي هم استفاده كرد.


    مي‌توانيد به دلخواه از نخود فرنگي و ذرت هم استفاده كنيد.