مواد لازم : چغاله بادام 150 گرم كلم بروكلي خرد شده نصف پيمانه فلفل دلمهاي خرد شده 1/4پيمانه آب مرغ دو پيمانه پنير پارمسان و آرد از هر کدام دو قاشق سوپخوري پياز یک عدد سیر يک حبه کره 50 گرم نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه : چغالهها را نگيني خرد كرده به همراه فلفل دلمهاي و كلم بروكلي درون مخلوطكن ريخته و خوب ميكس ميكنيم. پياز را نگيني خرد كرده و كمي در كره تفت ميدهيم تا سبك شود. سير ساطوري شده را به آن اضافه ميكنيم و چند ثانيه ديگر تفت ميدهيم. سپس آرد را اضافه كرده و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي تغيير رنگ ندهد. آب مرغ را اضافه كرده و روي حرارت ملايم هم زده تا گلولهاي از آرد نماند. وقتي مايه يكدستي به دست آمد از صافي عبور ميدهيم تا سير و پياز جدا شود سپس مواد ميكس شده (مخلوط چغاله، كلم و فلفل دلمهاي) را اضافه كرده و مجددا روي حرارت قرار ميدهيم. نمك و فلفل زده و پنير پارمسان را هم اضافه ميكنيم. پس از 15 الي 20 دقيقه از روي حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ريخته و سرو ميكنيم.ميتوان كمي خامه هنگام سرو به سوپ افزود.