طرز تهیه ی دسر پسـته

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo553.jpg



    مواد لازم :



    نشاسته نصف پيمانه
    پسته خام خردشده و شکر از هر کدام يك پيمانه
    شير و آب از هر کدام دو پيمانه
    گلاب دو قاشق غذاخوري
    مغز هل يك قاشق چايخوري



    طرز تهيه:


    تمام مواد را با هم مخلوط كرده و روي حرارت گذاشته، مدام هم بزنيد تا مخلوط كاملا سفت شود. در انتها گلاب و مغز هل را به آن اضافه كرده و در ظرف مخصوص بريزيد. سپس با خامه و خلال پسته آن را تزئين كنيد.