مواد لازم ( برای 5 یا 6 نفر): گوشت سردست نیم كیلو پیاز متوسط دو عدد نخود و لوبیا سفید یك فنجان فلفل سبز ریز چند عدد سیب زمینی استانبولی 250 گرم آب انار 1 لیوان رب گوجه فرنگی یك قاشق سوپخوری نمك و فلفل وزردچوبه به میزان كافی طرز تهیه: گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پیاز خرد شده و روغن كمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس كنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید. رب گوجه فرنگی را كمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمك و فلفل را اضافه كنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید. نكات تغذیه ای: در تهیه این آبگوشت از آب انار استفاده شده است. انار دارای خواص بسیاری است و حتی در احادیث هم بر خوردن آن تأكید شده است. از جمله خواص آن می توان موارد زیر را نام برد : 1- انار خون را تصفیه كرده و تقویت كننده قلب است. 2- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود. 3- انار در رفع اوره و كلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می كند. 4- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می كند. 5- مصرف انار شیرین تقویت كننده كبد می باشد و در معالجه یرقان( زردی) مفید است. 6- انار ترش و شیرین( ملس) باعث كاهش فشار خون می شود. 7- مصرف انار در معالجه راشی تیسم، كم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد. ازاین رو امام صادق(ع) می فرماید : به كودكان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.