طرز تهیه آبگوشت با آب انار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo536.jpg




    مواد لازم ( برای 5 یا 6 نفر):



    گوشت سردست نیم كیلو
    پیاز متوسط دو عدد
    نخود و لوبیا سفید یك فنجان
    فلفل سبز ریز چند عدد
    سیب زمینی استانبولی 250 گرم
    آب انار 1 لیوان
    رب گوجه فرنگی یك قاشق سوپخوری
    نمك و فلفل وزردچوبه به میزان كافی




    طرز تهیه:



    گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پیاز خرد شده و روغن كمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس كنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید. رب گوجه فرنگی را كمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمك و فلفل را اضافه كنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید.





    نكات تغذیه ای:


    در تهیه این آبگوشت از آب انار استفاده شده است. انار دارای خواص بسیاری است و حتی در احادیث هم بر خوردن آن تأكید شده است. از جمله خواص آن می توان موارد زیر را نام برد :
    1- انار خون را تصفیه كرده و تقویت كننده قلب است.
    2- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
    3- انار در رفع اوره و كلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می كند.
    4- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می كند.
    5- مصرف انار شیرین تقویت كننده كبد می باشد و در معالجه یرقان( زردی) مفید است.
    6- انار ترش و شیرین( ملس) باعث كاهش فشار خون می شود.
    7- مصرف انار در معالجه راشی تیسم، كم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد. ازاین رو امام صادق(ع) می فرماید : به كودكان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.