مواد لازم برای ۶ نفر: سفیده تخم مرغ ۴ عدد پودر شکر یک دوم پیمانه آرد سفید یک دوم پیمانه رنده پوست پرتقال کوچک یک عدد آب پرتقال ۳ قاشق غذاخوری مواد میانی رولت: آب پرتقال دوسوم پیمانه زردآلو یک دوم پیمانه این رولت زیبا می تواند یک دسر خوش مزه و کم چربی برای شما باشد. این رولت را می توانید با نوشیدنی دلخواه سرو کنید. طرز تهیه: * سفیده های تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته، با همزن بزنید و پودر شکر را طی دو بار به آن اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند. * آرد را الک کرده و همراه با رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده ها اضافه کرده، به آرامی هم زده و سپس مخلوط آماده شده را در سینی ریخته و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از پخت آن را رول کرده و اجازه دهید تا سرد شود. * برای آماده کردن مایه ی وسط رولت، زردآلو ها را در شیرجوشی ریخته و آب پرتقال را اضافه کرده، با حرارت ملایم بگذارید تا آب پرتقال جذب شود، سپس مایه را در غذاساز ریخته تا پوره ی نرمی به دست آید. * نان رولت را باز کرده و پوره آماده شده را روی آن پخش کرده، سپس نان را رول کرده و روی آن را با پودر شکر یا خلال هایی از پرتقال تزئین کنید و سپس سرو نمائید. * فر را با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر به ابعاد ۲۳ در ۳۳ سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را کمی چرب کنید.