سركه ترخون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo505.jpg



    غذاها و سالادهاي خود را با استفاده از اين سركه، با عطر ترخون، معطر كنيد.



    مواد لازم :



    برگ تازه ترخون 2 پيمانه
    سركه 2 پيمانه
    ترخون اضافه براي تزيين چند شاخه







    طرز تهيه:


    1- براي آزاد شدن طعم و رايحه ترخون، كمي آن‌ها را له كنيد.

    2- برگ‌هاي له شده را درون ظرفي بريزيد.

    3- سركه را روي برگ‌ها بريزيد.

    4- درب ظرف را بگذاريد و آن را در جاي خنك و تاريك به مدت 3- 2 هفته نگه‌داري كنيد.
    با انجام اينكار، عطر و طعم ترخون به سركه منتقل مي‌شود.

    5- سركه را از صافي رد كنيد، سپس آن را درون بطري‌ها بريزيد.
    قبل از انجام اينكار درون هر بطري، يك شاخه ترخون بگذاريد.

    6- درب بطري‌ها را ببنديد و روي آن‌ها برچسب و تاريخ بگذاريد.




    توجه:


    تاريخ اعتبار اين سركه 6 ماه پس از توليد است.




    نكات لازم:


    • براي خواباندن ترخون در سركه، از ظروف بزرگ سراميكي يا شيشه‌اي استفاده كنيد.


    • براي نگه‌داري سركه از ظروف مناسب استفاده كنيد.