غذاها و سالادهاي خود را با استفاده از اين سركه، با عطر ترخون، معطر كنيد. مواد لازم : برگ تازه ترخون 2 پيمانه سركه 2 پيمانه ترخون اضافه براي تزيين چند شاخه طرز تهيه: 1- براي آزاد شدن طعم و رايحه ترخون، كمي آنها را له كنيد. 2- برگهاي له شده را درون ظرفي بريزيد. 3- سركه را روي برگها بريزيد. 4- درب ظرف را بگذاريد و آن را در جاي خنك و تاريك به مدت 3- 2 هفته نگهداري كنيد. با انجام اينكار، عطر و طعم ترخون به سركه منتقل ميشود. 5- سركه را از صافي رد كنيد، سپس آن را درون بطريها بريزيد. قبل از انجام اينكار درون هر بطري، يك شاخه ترخون بگذاريد. 6- درب بطريها را ببنديد و روي آنها برچسب و تاريخ بگذاريد. توجه: تاريخ اعتبار اين سركه 6 ماه پس از توليد است. نكات لازم: • براي خواباندن ترخون در سركه، از ظروف بزرگ سراميكي يا شيشهاي استفاده كنيد. • براي نگهداري سركه از ظروف مناسب استفاده كنيد.