سوپ عدس قرمز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo504.jpg



    سوپ عدس قرمز و سیر مناسب برای افراد دیابتی (نوع 2) و کسانی که دارای رژیم های لاغری هستند ،می باشد




    مواد لازم :



    عدس قرمز (شسته شود) 225 گرم( حدود 1 لیوان)
    پیاز (ساطوری شده) 2عدد
    سیر بزرگ(ساطوری شده) 2 حبه
    هویج (ساطوری شده) 1 عدد
    روغن زیتون خالص 2 قاشق سوپخوری
    آب مرغ 5/1 لیتر
    سرکه 2 قاشق سوپخوری
    فلفل و نمك به مقدار لازم
    برگ كرفس برای تزئین



    طرز تهیه:


    عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید.


    اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.





    نكات تغذیه ای:


    این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.