سوپ عدس قرمز و سیر مناسب برای افراد دیابتی (نوع 2) و کسانی که دارای رژیم های لاغری هستند ،می باشد مواد لازم : عدس قرمز (شسته شود) 225 گرم( حدود 1 لیوان) پیاز (ساطوری شده) 2عدد سیر بزرگ(ساطوری شده) 2 حبه هویج (ساطوری شده) 1 عدد روغن زیتون خالص 2 قاشق سوپخوری آب مرغ 5/1 لیتر سرکه 2 قاشق سوپخوری فلفل و نمك به مقدار لازم برگ كرفس برای تزئین طرز تهیه: عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید. اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید. نكات تغذیه ای: این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.