طرز تهیه موسکا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo466.jpg






    موادلازم:


    بادنجان ورقه اي شش عدد
    گوشت چرخ كرده 50 گرم
    سيب زميني آب پز سه عدد
    فلفل دلمه اي خردشده سه عدد
    پنيرپيتزا يك بسته
    رب گوجه فرنگي چهار قاشق غذاخوري
    روغن مايع، نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
    ژامبون خردشده 150 گرم
    قارچ 150 گرم
    پياز خردشده يك عدد
    سير رنده شده يك عدد
    سس سفيد دو پيمانه





    طرز تهيه


    پياز خرد شده را به همراه سير رنده شده با مقداري روغن مايع تفت مي دهيم تا سبك شود سپس گوشت، رب گوجه فرنگي، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه اي را اضافه مي كنيم. آن گاه نمك، فلفل و آويشن را به آن اضافه كرده و تفت مي دهيم و شعله را خاموش مي كنيم.



    در اين لحظه سيب زميني را له كرده و نيمي از آن را داخل مواد مي ريزيم و باقي مانده آن را با سس سفيد مخلوط مي كنيم. بعد ظرف را چرب كرده، سس سفيد را ته ظرف ريخته و صاف مي كنيم، روي آن بادنجان ورقه شده را مي چينيم سپس روي آن مواد را ريخته و صاف مي كنيم آن گاه سس سفيد و پنير پيتزاي رنده شده را روي آن مي ريزيم و داخل فر با دماي 180 درجه سانتي گراد قرارداده تا سطح غذا طلايي شود.