کباب قفقازي

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo497.jpg



    مواد لازم :



    راسته يا فيله پاك كرده گوساله 250 گرم
    سينه مرغ بدون استخوان 250 گرم
    ماست يا خامه 3 قاشق سوپخوري
    روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    فلفل دلمه اي زرد يا قرمز 2 عدد
    پياز ريز(مخصوص ترشي) تعدادي



    طرز تهيه :



    راسته و سينه را به قطعات مكعبي به طول 4 سانتي متر و عرض 2 سانتي متر برش دهيد . در يك كاسه ماست , روغن زيتون و فلفل را با هم مخلوط كنيد . تكه هاي مرغ و راسته را به مدت 3 الي 4 ساعت در اين سس بخوابانيد . بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سيخ به ترتيب يك تكه راسته , يك تكه سينه, فلفل دلمه اي و پياز زده تا سيخ ها پر شوند . آنگاه سيخ ها را روي كباب پز گذاشته حدود 7 الي 8 دقيقه حرارت براي پختن كبابها كافي است (سبزيجات بايد كمي نرم شوند) در حين پخت به كبابها نمك بزنيد .