جوجه ایتالیایی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo495.jpg



    مواد لازم :



    آرد

    دو سوم فنجان

    نمک

    یک قاشق چای خوری

    روغن گیاهی

    نصف فنجان

    فلفل سبز

    یک عدد

    فلفل

    نصف قاشق چای خوری

    پودر سیر

    نصف قاشق چای خوری

    پیاز قاچ شده

    1 عدد

    سس اسپاگتی ( کچاپ )

    یک شیشه

    سینه مرغ بدون استخوان

    4 تکه شده

    اسپاگتی

    یک بسته




    طرز تهیه :



    اسپاگتی را در آب نمک بجوشانید تا پخته شده و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید .
    آرد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مرغ را به آن آغشته کنید . سپس مرغ ها را در روغن تفت داده و بعد روغن آن را بگیرید . فلفل و پیاز را روی مرغ ریخته و سس را روی آن بریزید . به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید . مرغ پخته شده را با اسپاگتی سرو کنید .