مواد لازم: کره دو سوم پيمانه پودر قند يک پيمانه آرد سفيد گندم يک پيمانه بيکينگ پودر يک قاشق چاي خوري تخم مرغ یک عدد زنجبيل دو قاشق مرباخوري وانيل يک چهارم قاشق مرباخوري پودر پسته به ميزان لازم روش تهيه: - فر را با حرارت ??? درجه فارنهايت گرم کنيد. کره و پودر قند را با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود. - وانيل و زرده تخم مرغ را اضافه نماييد و بزنيد تا سفيد و کش دار شود. - سپس زنجبيل و بيکينگ پودر و آرد را اضافه نموده و ورز دهيد تا خمير به دست نچسبد. - بعد خمير را پهن نموده و قالب بزنيد. - در نهايت خميرهاي قالب زده شده را در سيني قرار دهيد و روي هر شيريني را با برس، سفيده تخم مرغ بماليد و روي آن کمي پودر پسته بپاشيد و در طبقه وسط فر به مدت ?? دقيقه قرار دهيد تا بپزد. - بعد از خنک شدن از سيني خارج نموده و در ظرف مورد نظر قرار دهيد.