طرز تهیه کاکائوی داغ مکزیکی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo485.jpg



    مواد لازم:



    پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
    خامه غلیظ نصف پیمانه
    شیر نصف پیمانه
    شکر به مقدار لازم (اختیاری)
    دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
    پودر فلفل قرمز کمی
    وانیل یک دوم قاشق چای خوری




    طرز تهیه:



    پودر کاکائو، خامه تازه، شیر، دارچین، فلفل قرمز و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی آن ها را بجوشانید.

    ترکیب تهیه شده را درون یک فنجان بریزید.

    در صورت نیاز کمی شکر به آن اضافه کنید.



    نکته:



    برای رژیمی شدن این نوشیدنی، مقدار خامه تازه را به یک سوم پیمانه تقلیل داده و از شیر کم چرب استفاده کرده و مقدار آن را به دو سوم پیمانه افزایش دهید.