مواد لازم: تخم مرغ سه عدد آرد سفيد دو ليوان روغن مايع نصف ليوان آب ميوه يک سوم ليوان شیر دو سوم ليوان شکر يک ليوان سر پر هل و وانيل نصف قاشق چايخوري از هر کدام بيکينگ پودر يک پنجم قاشق مربا خوري جوهر جوش يک چهارم قاشق چايخوري در صورت تمايل سيب يا موز يا گردوي خورد شده به ميزان لازم طرز تهيه : ابتدا تخم مرغ ها را به همراه هل و وانيل به مدت 5 دقيقه خوب با مخلوط کن برقي بزنيد سپس يک ليوان شکر را به آن اضافه کرده وهمچنان5 دقيقه ي ديگر اين مخلوط را خوب با هم بزنيد ،از اين مرحله به بعد مخلوط کن برقي را کنار گذاشته واز هم زن دستي استفاده کنيد واول به آرامي روغن را وسپس آب ميوه ي مورد نظرتان را که مي تواند آب پرتقال يا نارنگي يا سيب ويا هر ميوه ي ديگري باشد وپس از آن شير را به آنها اضافه کرده وبا حرکتي دوراني وآرام با هم مخلوط کنيد .دو ليوان آردي که بيکينگ پودر وجوهر جوش را داخل آنها ريخته ايد آرام آرام با اين مواد مخلوط کنيد وبه هم بزنيد به طوري که مواد کاملا يک دست شوند .ميوه ي مورد نظر و گردوهاي خورد شده را داخل مواد ريخته ودرون ظرفي که از قبل ته واطراف آن را با کمي روغن جامد چرب کرده ايد بريزيد وداخل فري که آن هم از قبل روشن بوده وکاملا گرم است باپايين ترين درجه حرارت به مدت نيم الي سه ربع ساعت قرار دهيدو پس از پختن بگذاريد کاملا سرد شده وميل نماييد . اين کيک براي تغذيه ي بچه ها در مدرسه بسيار مفيداست ومي توانيد آن رادر قالبهاي کوچک کيک يزدي هم درست کنيد. «نعمت هاي بي شمار خداوندي را سپاس»