مواد لازم: زنجبیل تازه نرم شده 1 قاشق چایخوری سیر تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری گشنیز ریز شده 1 قاشق چایخوری زیره نرم شده 2/1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری ماست 3 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آبلیمو 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری مرغ و 2/1 کیلوگرم پیاز ورقه شده 1 عدد بزرگ روغن 3 قاشق غذاخوری مواد لازم جهت تزئین: کاهو 6 برگ لیموی قاچ شده 1 عدد طرز تهیه : زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط میکنیم. ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم. مرغ ها را تکه تکه کرده و آن را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم و در آن می غلتانیم تا خوب جذب شود و می گذاریم 3 ساعت یا ترجیحا 1 شب بماند. پیازها را در کف یک ظرف نسوز می چینیم و نیمی از روغن را روی پیازها می پاشیم. تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و آن را در فر که از قبل گرم شده با شعله زیر می پزیم. هر تکه را یک بار بر می گردانیم و با بقیه روغن آن را کمی چرب می کنیم و حدود 25 الی 30 دقیقه می گذاریم بپزد. مرغها را روی بستری از کاهو می چینیم و آن را با لیمو تزئین می کنیم.