چیکن سوخاری

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo479.jpg



    مواد لازم:



    زنجبیل تازه نرم شده 1 قاشق چایخوری
    سیر تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
    گشنیز ریز شده 1 قاشق چایخوری
    زیره نرم شده 2/1 قاشق چایخوری
    فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
    ماست 3 قاشق غذاخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری
    آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    مرغ و 2/1 کیلوگرم
    پیاز ورقه شده 1 عدد بزرگ
    روغن 3 قاشق غذاخوری

    مواد لازم جهت تزئین:



    کاهو 6 برگ
    لیموی قاچ شده 1 عدد


    طرز تهیه :



    زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط میکنیم. ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم. مرغ ها را تکه تکه کرده و آن را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم و در آن می غلتانیم تا خوب جذب شود و می گذاریم 3 ساعت یا ترجیحا 1 شب بماند. پیازها را در کف یک ظرف نسوز می چینیم و نیمی از روغن را روی پیازها می پاشیم. تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و آن را در فر که از قبل گرم شده با شعله زیر می پزیم. هر تکه را یک بار بر می گردانیم و با بقیه روغن آن را کمی چرب می کنیم و حدود 25 الی 30 دقیقه می گذاریم بپزد. مرغها را روی بستری از کاهو می چینیم و آن را با لیمو تزئین می کنیم.