دونات نان ذرت را با چای یا قهوه میل کنید. زمان تهیه: 10 دقیقه زمان پخت: 5 دقیقه مواد لازم: آرد ذرت دو سوم پیمانه آرد گندم یک سوم پیمانه بیکینگ پودر سه چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین سه چهارم قاشق چای خوری نمک کمی تخم مرغ یک عدد؛ زده شود ماست کم چرب 170 گرم روغن کانولا یک قاشق غذاخوری آب لیمو 2 قاشق غذاخوری شکر دو قاشق غذاخوری کره آب شده دو تا سه قاشق غذاخوری طرز تهیه: • فر را روی درجه 400 ، از پیش گرم کنید. • درون کاسه بزرگی تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید. • در کاسه ای دیگر روغن، تخم مرغ، ماست و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. • در وسط مواد خشک، سوراخی ایجاد کنید و مواد خیس را درون آن بریزید. • مواد خشک و خیس را به آرامی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. • با یک قاشق چای خوری درون هر قالب دونات، مقداری کره بچکانید و درون آن ها را چرب کنید. • درون کیسه ای کوچک خمیر را بریزید و سر آن را محکم ببندید سپس در انتهای کیسه سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با فشار، خمیر را درون قالب ها بریزید و تا نیمه آن ها را پر کنید و در وسط آن ها سوراخی ایجاد کنید. • اگر دوناتهایی که تهیه می کنید در سایز کوچک باشند 5- 4 دقیقه و اگر در سایز معمولی باشند 10- 8 دقیقه حرارت دهید.