طرز تهیه پاستا آلانورما

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo474.jpg


    مواد لازم:برای 6 نفر





    پاستای کوتاه لوله ای 500 گرم
    بادمجان 500 گرم
    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
    پنیر موتزارلا 200 گرم
    ریحان تازه 10 تا 15 برنج یا خشک آن کمی
    سیر 1 حبه
    گوجه فرنگی 1 کیلو
    نمک و فلفل به میزان لازم



    طرزتهيه:


    1. بادمجان ها را حبه ای خرد کرده و سپس با پوست در روغن زیاد سرخ کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آنها را با کمی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید. یگ حبه سیر کوبیده یا له شده را داخل آن بیندازید تا رنگ بگیرد و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.



    2. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و چند برگ ریحان تازه که با دست خرد کردید به آن بیفزایید.


    3. بعد از اینکه گوجه فرنگی ها کمی پخت،بادمجان ها را اضافه کنید و نگذارید بادمجان له شود. سپس غذا را از روی حرارت بردارید. در آخر پنیر موتزارلای تازه و مکعبی خرد شده را به آن افزوده و مواد را خوب هم بزنید و پاستاها را اضافه کنید.