آشنایی با روش تهیه شربت ترخون شربت معطر ترخون را میتوانید بر روی انواع بستنی و نیز درون چای و آبهای گازدار بریزید و آنها را به طعم ترخون معطر کنید. مقدار تهیه: 2 پیمانه مواد لازم: آب یک و نیم پیمانه شکر یک و نیم پیمانه ترخون تازه سه تا چهار شاخه، کمی خرد شود. طرز تهیه: درون قابلمهای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط آنها را جوش بیاورید. • ترخون را به ظرف اضافه کرده و با درب باز، 2 دقیقه دیگر آنها را بجوشانید. • ظرف را از روی حرارت برداشته و درب ظرف را بگذارید و یک ساعت صبرکنید تا شربت خنک شود. • با استفاده از یک صافی، ترخونها را از شربت جدا کرده و شربت را درون ظرف دربداری بریزید و درب آن را بگذارید. • ظرف را میتوانید درون یخچال تا دو هفته نگهداری کنید.