آشنایی با روش تهیه شربت ترخون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo454.jpg






    آشنایی با روش تهیه شربت ترخون شربت معطر ترخون را می‌توانید بر روی انواع بستنی و نیز درون چای و آب‌های گازدار بریزید و آن‌ها را به طعم ترخون معطر کنید.




    مقدار تهیه:‌ 2 پیمانه

    مواد لازم:


    آب یک و نیم پیمانه
    شکر یک و نیم پیمانه
    ترخون تازه سه تا چهار شاخه، کمی خرد شود.



    طرز تهیه:


    درون قابلمه‌ای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط آن‌ها را جوش بیاورید.



    • ترخون را به ظرف اضافه کرده و با درب باز، 2 دقیقه دیگر آن‌ها را بجوشانید.



    • ظرف را از روی حرارت برداشته و درب ظرف را بگذارید و یک ساعت صبرکنید تا شربت خنک شود.



    • با استفاده از یک صافی، ترخون‌ها را از شربت جدا کرده و شربت را درون ظرف درب‌داری بریزید و درب آن را بگذارید.



    • ظرف را می‌توانید درون یخچال تا دو هفته نگه‌داری کنید.