مواد اولیه : فيله مرغ 300 گرم آبليمو دو قاشق سوپخوري گوجهفرنگي دو عدد زعفران آبكرده دو قاشق سوپخوري ليموترش يك عدد فيله گوسفندي 300 گرم سيخ چوبي به ميزان لازم پياز يك عدد روغن زيتون دو قاشق سوپخوري نمك و فلفل به ميزان لازم طرزتهيه: فيله مرغ و گوشت را جداگانه دو ساعت در روغن زيتون، زعفران، آبليمو، نمك، فلفل و پياز قرار ميدهيم بعد مرغ را با فيله گوشت روي هم گذاشته، مقداري با استيك كوپ، كوبيده تا گوشت و مرغ به هم بچسبد سپس به صورت حلزوني پيچيده به سيخ چوبي ميزنيم، مقداري روغن مايع داخل تابه چدني ريخته و به همراه گوجهفرنگي داخل تابه سرخ ميكنيم. اين غذا با حرارت ملايم بايد آماده گردد تا مغز پخت شود.