دسر فروماژ پرتقال

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo432.jpg







    این روزها خانم‌های با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه می‌شوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا كه فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش یك دسر مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذكر كنیم .






    این دستور برای 6 - 5 نفر كافی است.



    زرده تخم‌مرغ

    4 عدد

    شكر

    یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)

    وانیل

    یك چهارم قاشق چایخوری

    آب پرتقال

    5 پیمانه (380 گرم)

    خامه پاستوریزه

    یك پیمانه (200 گرم)

    ورق ژلاتین ضخیم

    4 ورق

    رنده پوست پرتقال

    نصف قاشق چایخوری






    طرز تهیه:


    زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن می‌زنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.