طرز تهیه خورش به

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo421.jpg





    مواد لازم:براي 6 نفر




    گوشت 400 گرم
    آلوي خورشتي(در صورت تمايل) 150 گرم
    به 300 گرم
    روغن 3 قاشق غذاخوري
    لپه 100 گرم
    پيازمتوسط 2 عدد
    شكر 2 قاشق سوپ‌خوري
    رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذا خوري
    نمك و فلفل و دارچين به ميزان دلخواه






    طرز تهيه:

    ابتدا پيازها را خلالي كرده و سرخ مي‌كنيم. سپس گوشت را به همراه پياز سرخ‌شده كمي تفت مي‌دهيم. لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگي داخل مواد ريخته و آب را هم به آن اضافه مي‌كنيم. در صورت تمايل مي‌توانيد در اين مرحله آلوي خورشي را هم پس از شستن به مواد اضافه كنيد. اكنون به‌ را مانند پرهاي پرتقال برش داده و از وسط نصف مي‌كنيم.



    به زود پخته مي‌شود و ممكن است له شود، به همين دليل نيم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه مي‌كنيم. نمك، فلفل و دارچين را هم اضافه كرده و در صورتي كه مي‌خواهيد خورش طعمي ملس داشته باشد، آبليمو و شكر را هم به آن بيفزاييد. پس از چند جوش خورش حاضر است. اين خورشت لذيذ را مي‌توانيد همراه پلو ميل بفرمائيد.