مواد لازم:براي 6 نفر گوشت 400 گرم آلوي خورشتي(در صورت تمايل) 150 گرم به 300 گرم روغن 3 قاشق غذاخوري لپه 100 گرم پيازمتوسط 2 عدد شكر 2 قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذا خوري نمك و فلفل و دارچين به ميزان دلخواه طرز تهيه: ابتدا پيازها را خلالي كرده و سرخ ميكنيم. سپس گوشت را به همراه پياز سرخشده كمي تفت ميدهيم. لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگي داخل مواد ريخته و آب را هم به آن اضافه ميكنيم. در صورت تمايل ميتوانيد در اين مرحله آلوي خورشي را هم پس از شستن به مواد اضافه كنيد. اكنون به را مانند پرهاي پرتقال برش داده و از وسط نصف ميكنيم. به زود پخته ميشود و ممكن است له شود، به همين دليل نيم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه ميكنيم. نمك، فلفل و دارچين را هم اضافه كرده و در صورتي كه ميخواهيد خورش طعمي ملس داشته باشد، آبليمو و شكر را هم به آن بيفزاييد. پس از چند جوش خورش حاضر است. اين خورشت لذيذ را ميتوانيد همراه پلو ميل بفرمائيد.