طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ايي

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo412.jpg







    مواد اوليه براي 4نفر:



    بادمجان قلمي 5 عدد
    پياز داغ عسلي 1تا 2عدد
    کشک غليظ به مقدار لازم
    نعنا داغ وسير داغ مقداری
    مايه گوشت چرخ کرده با رب گوجه فرنگي به میزان لازم




    طرزتهیه:

    ابتدا بادمجون ها رو پوست مي گيريم .ورقه ورقه مي کنيم که نه زياد نازک باشه ونه ضخيم بعد حدود يک ساعتي بزاريد تو اب نمک بمونه، پياز داغ وگوشت چرخ شده رو مثل مايه ماکاروني اماده کنيد، سير داغ، پياز داغ، نعنا داغ وکشک رو هم اماده کنيد، بادمجونا رو سرخ کنيد، وقتي که بادمجون ها سرخ شدن دو تا از اونا رو ورداريد ومثل + (بعلاوه )بزاريد رو همديگه.



    وسط بادمجونا (جايي که دو تا بادمجون رو هم قرار گرفتن )از مايه ماکاروني که درست کردين بريزيد(اگه دوست داشتيد گردو هم بزاريد .) ومثل بغچه مي بنديم .



    براي اطمينان مي تونيد از خلال دندن استفاده کنيد که وقتي که مي پزه باز نشه من خودم از خلال دندون فقط دفعه اول استفاده کردم .بعدش دستتون مي اد که چکار کنيد وقتي که بادمجون رو بغچه کريدن برگردونيد توظرفي که مي خوايد اونا رو بپزونيد وقتي همرو چيدين توي قابلمه يه کم کشک واب (به اندازه ايي که فقط بادمجون بپزه )بريزيد .



    وبزاريد کاملا ابش تموم شه بزاريد يه کم بمونه مثل دلمه تا وقتي مي خواييد سرو کنيد از هم باز نشه من روي هر کدوم از لقمه ها يه خط سير داغ، يه خط گوشت ويه خط نعنا ريختم براي تزيين کنارش هم از موادي که داشتم به ترتيب کنار بادمجونا ريختم وبا چوب کبريت چند تا خط کشيدم واون جوري شد که شما مي بينيد.

    حالا موقع خوردنه ،اما مواظب انگشتاتون باشيد.